Конзолна WC школка Geberit
28 Јун

Geberit KeraTect специјалниот премаз гарантира многугодишна заштита на керамичките површини.

KeraTect е специјална глазура која се добива со печење и има непорозна и исклучително мазна површина која едноставно се чисти и одржува.

Карактеристики на KeraTect премаз:

  • Непорозен и исклучително мазен
  • Исклучително хигиенски и отпорен на нечистотија
  • Многу лесно се чисти и одржува
  • Издржлив и отпорен на гребаници