Rimfree WC школка
29 Јун
Чистата бања е приоритет затоа што чистотата и хигиената се многу важни, особено во бањата.
Но, чистењето не треба да биде проблем поради незгодни агли и недостапни места. Повеќето луѓе претпочитаат да избегнуваат употреба на агресивни средства за чистење.
Современите бањи се уредни и чисти, така што не е изненадувачки што овој тренд е забележлив во однос на тоалетите.
Современата WC школка од Rimfree®t воведе целосно нова, патентирана технологија за плакнење.
Протокот на вода се контролира непосредно пред да стигне до тоалетот.
Млазницата го насочува млазниот вод од двете страни директно кон областа каде што е потребна за ефикасно и темелно чистење – и никаде на друго место

Rimfree WC школка

Дизајн без внатрешни ивици кој овозможува полесно чистење, додека технологијата на испирање ефикасно ги одстранува нечистотиите.
Кога нема внатрешни ивици нема ни скриени места за задржување на бактериите.

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Одберетe квалитет!