Kale - DBD Komerc
07 Авг

Правилната грижа за нашите најмили е бесценета !

Нашиот реномиран бренд KaleBanyo со програмата
Smart Hygiene Ви го овозможува тоа !

Smart Hygiene е технологија која содржи нано сребрени јони кои го спречуваат и уништуваат растот на бактериите и се користи во севкупното производство на санитаријата Kale – моноблок, мијалник , WC школка.

Smart Hygiene овозможува долгорочна заштита од бактериите.
Smart Hygiene oвозможува полесно чистење и ја намалува потрошувачката на хемиски средства за чистење и вода.