Geberit - DBD Komerc
17 Сеп

Водечка европска компанија за санитарни производи!
Групацијата Geberit е водечка европска компанија за санитарни производи и е активна ширум светот. Групацијата Geberit се карактеризира со силно локално присуство во повеќето европски земји, што претставува единствена додадена вредност во областа на санитарната технологија и во областа на санитарната керамика.

Производните капацитети вклучуваат 29 производствени капацитети, од кои 6 се во прекуокеанските земји. Седиштето на групата е во Раперсвил-Јона, Швајцарија. Со повеќе од 12.000 вработени во околу 50 земји, „Geberit“ оствари нето-промет од 3,1 милијарди CHF во 2019 година. Акциите на „Geberit“ се на ШЕСТ Швајцарската берза. Од 2012 година, акциите на Geberit се составен дел на СМИ (Индекс на швајцарскиот пазар).

Geberit создава квалитетен живот!
Одржливоста е дел од нивниот идентитет со децении и добри резултати: за животната средина, општеството, клиентите и партнерите.

На пример, во форма на производи за заштеда на вода, нови логистички решенија, енергетски ефикасно производство, но исто така и преку одговорно образование.

Бројни референтни објекти низ целиот свет се нашата најдобра препорака.
Референтни објекти ➤ https://bit.ly/2FHv8TF