Се прикажуваат 1–16 од 49 резултати

Duofix Basic, Delta (UP100) без тастер Geberit

111.153.00.1 8.360 ден

Duofix, Sigma 8cm со внатрешна вентилација Geberit

111.796.00.1 15.300 ден

DuoFresh модул со автоматско активирање Geberit

115.050.21.1

DuoFresh модул со автоматско активирање Geberit

115.050.BZ.1

Monolith за конзолна WC школка Geberit

49.600 ден

Модул DuoFresh со рачно активирање Geberit

115.051.21.1

Модул DuoFresh со рачно активирање Geberit

115.051.BZ.1
Back to Top