Се прикажуваат 33–39 од 39 резултати

GEBERIT Duofix монтажен елемент за мијалник

111.471.00.1 5.250 ден

GEBERIT Duofix монтажен елемент за писоар

111.686.00.1 10.850 ден

Вградно казанче Duofix, Sigma (UP320) со внатрешна вентилација Geberit

111.358.00.5 16.040 ден

Kombifix Basic монтажен елемент за биде Geberit

457.509.00.1 4.840 ден

Вградно казанче Kombifix Basic, Delta UP100 Geberit

110.100.00.1 7.490 ден

Monolith Plus за конзолна WC школка Geberit

92.800 ден

Monolith за конзолна WC школка-101см заден приклучок-невидлив Geberit

49.600 ден
Back to Top