64.519 ден

Мебел за бања ZERO BLACK се ссостои од:

  • Керамички мијалник 60х46х12 cm
  • Огледало 51х120 cm
  • Долен дел ормар со метален костур и плотна од масив/даб
Производител

Back to Top