115 ден

Sku: 11.01.058

Инсталација: Инсталација во wallид во монтажна кутија O60 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 80×80 mm
Вид на врска: завртка
Заземјување: Со контакт за заземјување
Материјал за подмонтирање: керамика
Боја: бела

Боја

Моќност

16А

Материјал

Back to Top