334.053 ден

Sku: 52980015000

Дизајнерска серија на Ross Lovegrove.

Висина: 56 cm
Дијаметар: 160 cm
Тежина: 4300 кг

  • 6 воздушни и 8 водени џет.
  • Без светло.
  • Електронски систем.
  • 2 контролори на воздух.
  • Pop-up сифон.
  • Anti-slip.
  • Сите делови се хромирани.
Серија

Производител

Back to Top