6.390 ден

  • Среден излив
  • Инсталација со една дупка
  • Прилагодлив ограничувач на брзината на проток
  • Вртлива површина 140 °
  • Флексибилни црева за поврзување
  • Систем за брза инсталација
Производител

Back to Top