1.500 ден

Sku: FON-5463R

Неговата извонредна мермерна текстура и различни тонови, како и декорот составен од 4 модули, даваат цветни ефекти на sидовите, додека опцијата за геометриски декор помага во создавање модерни простори.

Димензија

Боја

Серија

Производител

Back to Top