1.590 ден

Поканете ја природата со Madera. Плочка што не можете да ја разликувате од природното дрво. Силна и издржлива структура на керамика пренесена во просториите на живеење за оние што бараат природа, елеганција и модерни решенија.

Димензија

Серија

Производител

Back to Top