1.820 ден

Sku: 136.232.11.1
  • Старт-стоп штедливо копче
  • Количина на полнење што се нагодува 6-9 л
  • Можност за приклучок на вода од 3 страни
  • Изолација против кондензација
  • Тивко и брзо полнење
  • Со приложена цевка за испирање и шаблон за монтажа
Материјал

Намена

Back to Top