2.630 ден

Sku: 136.430.11.1

AP116
• 6-литарско предѕидно казанче за вода
• Произведен од АБС пластика
• Двоколичинска техника на испирање
• Количина на вода која се нагодува
2,5-4 и 4,5-7,5 л
• Можност за приклучок на водата од 3 страни
• Со приложена цевка за испирање
и ниска монтажа

Серија

Производител

Back to Top