2.770 ден

Sku: 136.530.11.1
  • Техничка совршеност-изработена од најдобриот материјал (ASA)
  • Двоколичинска техника на испирање
  • Количина на вода која се нагодува 3/4,5 и 6/9 л
  • Можност за приклучок на вода од 5 страни
  • Изолација против кондензација
  • Тивко и брзо полнење
  • Монтажен шаблон
  • Со приложена цевка за испирање за ниска монтажа
  • Со гарнитура 238.190.001 монтажа директно на WC школка, моноблок изведба
Серија

Производител

Back to Top