5.250 ден

Sku: 109.100.00.1

Елементот содржи:

  • Вградно казанче за вода Delta (UP100) изолирано од кондензација
  • Универзален приклучок за вода 1/2’’ SN со вграден аголен вентил 1/2’’
  • Градежна заштита на резервниот отвор од стиропор
  • Зацврстување на одводот
  • Копчиња на казанчиња за вода Delta се нарачуваат посебно
  • Приклучна гарнитура на подно WC (арт.118.026.11.1) се нарачува посебно
  • Минимална облога пред казанчето е 10 мм
Производител

Back to Top