5.250 ден

Sku: 111.471.00.1

Елементот содржи :

  • монтажна челична рамка 40/40 без горна пречка, со заштитен намаз со сина Geberit боја
  • ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20 cm
  • 2 шрафа со навртки М10 кои го држат мијалникот (се поставуваат 5-38 cm)
  • плоча за арматурни приклучоци која се нагодува во висина
  • прицврстување на одводот
  • РЕ ѕидно одводно колено Ф50 mm
  • гумен дихтунг за сифон Ф44х32 mm
  • материјал за зацврстување
  • без арматурни приклучоци и сетови за предѕидна монтажа 111.839.00.1
Серија

Производител

Back to Top