7.090 ден

Sku: 111.436.00.1

Елементот содржи :

  • монтажна челична рамка 40/40 со заштитен намаз со сина Geberit боја
  • ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20 cm со плоча која се поместува за вградување во профил UW50 или UW75
  • 2 аголници за зацврстување во ѕид
  • 2 шрафа со навртки М10 кои го држат мијалникот (се поставуваат 5-38 cm)
  • арматурни приклучоци за вода 1/2“ VN, комплет со топлинска и звучна изолација, дихтунг, плоча која се нагодува во висина
  • РЕ ѕидно одводно колено Ф50 mm
  • гумен дихтунг за сифон Ф44х32 mm
  • материјал за зацврстување
Серија

Производител

Back to Top