10.850 ден

Sku: 111.686.00.1

За вградување пред ѕид или во ѕид. За монтажа на писоар со интегрирана електроника за измивање.

Елементот се состои од:

  • монтажна рамка 40/40 со заштитен површински намаз со сина Geberit боја
  • ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20 cm за вградување во профил UW50 или UW75
  • два комплета шрафови за зацврстување на керамиката М8
  • универзален приклучок за вода 1/2“
  • РЕ колено за изливање редуцирано од Ф 63/57 mm на Ф 50/44 mm
  • приклучна гарнитура
  • сигон
  • материјал за зацврстување
Серија

Производител

Back to Top