8.300 ден

Sku: 111.534.00.1

За вградување пред ѕид или во ѕид

Елементот содржи :

  • монтажна челична рамка 40/40 без горни пречки, со заштитен намаз со сина боја
  • ногарки кои се нагодуваат во висина 0-20 cm
  • 2 шрафа со навртки М12 кои го држат бидето ( се поставуваат на оддалеченост 18 или 23cm )
  • плоча за арматурни приклучоци која се нагодува во висина
  • прицврстување на одводот
  • РЕ ѕидно одводно колено Ф50 mm
  • гумен дихтунг Ф 44/32 mm
  • материјал за зацврстување
  • без арматурни приклучоци и сетови за преѕидна монтажа 111.839.00.1
Серија

Производител

Back to Top