23.200 ден

Sku: 111.695.46.5

За вградување пред ѕид или во ѕид.

Елементот се состои од:

 • монтажна рамка 40/40 со заштитен површински намаз со сина Geberit боја
 • ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20 cm за вградување во профил UW50
 • 2 аголни лајсни за зацврстување во ѕид
 • два комплета шрафови за зацврстување на керамиката М8
 • универзален приклучок за вода 1/2“
 • влезни цевки на писоарот Ф 32 mm со дихтунг
 • РЕ колено за изливање редуцирано од Ф 63/57 mm на Ф 50/44 mm
 • материјал за зацврстување
 • вграден сет со уред 230V
 • капак мат хром
 • за батериско напојување дополнително да се нарача 241.945.00.1
Производител

Серија

Back to Top