6.950 ден

Sku: 7111036300

Soft close WC даска  70110729SO

SmartHygiene

  • SmartHygiene е технологија која содржи нано сребрени јони кои го спречуваат и уништуваат растот на бактериите и се користи во севкупното производство на санитаријата Kale – моноблок, мијалник WC школка и WC даска.
  • SmartHygiene овозможува полесно чистење и ја намалува потрошувачката на хемиски средства за чистење и вода.
  • SmartHygiene овозможува дологочна заштита од бактерии.

 

 

 

Серија

Производител

Back to Top