40.700 ден

Sku: 500.510.01.1

Дизајнерска колекција Geberit Citterio комбинира необични облици со посебни материјали што дава посебен дизајнерски потпис на оваа колекција. Врвна купатилска серија која го одсликува единствениот стил на познатиот архитект и дизајнер Antonio Cittrerio: неверојатна оргиналност здружена со вонвременска елеганција и квалитет.

WC школка Geberit Citterio Rimfree нуди совршена комбинација на дизајн и функционалност.

Се комбинира со:

Карактеристики

Серија

Производител

Back to Top