12.700 ден

Sku: 500.275.01.1

Благодарение на класичните линии, серијата за бањи Selnova се вклопува во секоја бања. Ова серија има едноставен и дискретен дизајн, а функционалноста е во прв план. Висококвалитетни производи се синоним за компанијата Geberit, а серијата Selnova се издвојува со својот врвен квалитет и конкурентна цена. Безвременска класика.

Се комбинира со:

  • Soft close WC даска 500.334.01.1
Карактеристики

Серија

Производител

Back to Top