36.100 ден

Sku: 500.500.01.1

Geberit  Xeno²  може да се пофали со совршено усогласување на широкиот асортиман составен од паметни, добро осмислени елементи.

Школките и бидеата на серијата Geberit  Xeno²  усогласени се со контурите со јасни ивици, пространи, глатки и затворени надворешни површини, како и скриеното закачување, што представува главна карактеристика  на WC школките и бидеата од серијата Geberit  Xeno², што всушност ги прави лесни за одржување. Во согласност со тоа, Geberit Rimfree WC школките се монтираат со рамен интегриран капак со ситем за меко затворање

Се комбинира со:

  • Soft close WC даска 500.537.01.1
Карактеристики

Серија

Производител

Back to Top