22.400 ден

Sku: 500.501.01.1
Geberit  Xeno²  може да се пофали со совршено усогласување на широкиот асортиман составен од паметни, добро осмислени елементи.

Школките и бидеата на серијата Geberit  Xeno²  усогласени се со контурите со јасни ивици, пространи, глатки и затворени надворешни површини, како и скриеното закачување, што представува главна карактеристика  на WC школките и бидеата од серијата Geberit  Xeno², што всушност ги прави лесни за одржување

Back to Top