8.250 ден

Sku: 154.152.00.1

Одговара со линиски сифон CleanLine20 Geberit

За вградување во внатрешноста на зградите, за одвод од туш просторот во висина на подот со туш каналот CleanLine, за подови со дебелеина од 65-90 мм, со фабрички монтирано хидроизолациско платно, за употреба со композитни хидроизолации, за прифаќање на водата од одделни глави на тушот. ПЕ одводна приклучна цевка Ø 40 мм.

Eлементот содржи:
• хидролациска фолија под заштитниот капак со можност да се скрати поради монтажа покрај ѕид
• сифон од PE-HD
• EPS лежиште за сифон за прицврстување и звучна изолација
• материјал за прицврстување

Производител

Back to Top