11.800 ден

Sku: 154.450.KS.1

Одговара со градежен сет за канален поден одвод CleanLine висина на вградување мин 65 мм

За одвод кај поединечни видови на тушеви во висина на подот, за вградување покрај ѕид или во центар на просторот, за керамички плочки со дебелина од 8-35 мм. Можност да се скрати или прилагоди според висината и наклонот

Елементот содржи:

• чешал за фаќање на коса
• продолжеток за вливање со прстен за израмнување.
• 2 приклучни, завршни парчиња
• вакумски подигач

Производител

Back to Top