62.706 ден

Мебел за бања LARES_GOLD се состои од:

  • Керамички мијалник 85х47 cm
  • Огледало 80х90х5 cm
  • Долен дел ормар со фиока, лакиран MDF ;
  • Целосно отварање на фиока со механизам soft close
Back to Top