12.900 ден

Sku: 7110210721

SmartHygiene

  • SmartHygiene е технологија која содржи нано сребрени јони кои го спречуваат и уништуваат растот на бактериите и се користи во севкупното производство на санитаријата Kale – моноблок, мијалник WC школка и WC даска.
  • SmartHygiene овозможува полесно чистење и ја намалува потрошувачката на хемиски средства за чистење и вода.
  • SmartHygiene овозможува дологочна заштита од бактерии.
Боја

Серија

Производител

Димензија

Back to Top