10.300 ден

Sku: 500.777.01.2

Во основа на дизајнерскиот концепт Geberit VariForm се наоѓаат четири основни геометриски облици-круг, правоаголник, овал и елипса со чија комбинација доаѓа до создавање на нови и разноврсни решенија. Овој концепт отвара низа можности за прилагодување на дизајн на бањите на индивидуалните желби на корисниците.

Во оваа серија на производи особено се истакнуваат мијалниците кои нудат огромна дизајнерска слобода и многу можности за комбинирање.

Димензија

Серија

Производител

Back to Top