4.840 ден

Sku: 457.509.00.1

За вградување пред ѕид или во ѕид, но со задолжително заѕидување, 2-9 cm пред елементот

Елементот содржи :

  • монтажна поцинкувана рамка со длабочина 8cm
  • 2 шрафа со навртки М12 кои го држат бидето ( се поставуваат на оддалеченост 18 или 23cm )
  • плоча за арматурни приклучоци која се нагодува во висина
  • прицврстување на одводот РЕ ѕидно одводно колено Ф50 mm
  • гумен дихтунг Ф 44/32 mm
Производител

Back to Top