1.550 ден

Sku: H8195760000001

Со елемент за монтажа.

Се комбинира со:

  • Мијалник Happy Smart  60cm / WQ8A057300000F3
  • Мијалник Happy Smart  55cm / WQ8A057200000F3
  • Мијалник Happy Smart  50cm / WQ8A057100000F3
Back to Top