80 ден

Sku: 18.01.001

Инсталација: Површинско склопување
Ниво на заштита: IP44
Димензии: 60×70 mm
Вид на врска: без завртка
Материјал за подмонтирање: пластика (поликарбонат)
Боја: бела
Известување / опис: Наменет е за струјни кола каде што е потребно за вклучување и исклучување на една група потрошувачи (прекинува само фазниот спроводник).

Back to Top