95 ден

Sku: 18.01.004

Инсталација: Површинско склопување
Ниво на заштита: IP44
Димензии: 60×70 mm
Вид на врска: без завртка
Боја: бела
Известување / опис: Наменети се за струјни кола, потребно е истовремено прекинување на фазниот и неутралниот проводник.

Back to Top