571 ден

Sku: 15.72.042

Инсталација: Монтирање во ѕид во монтажна кутија Ø60 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 86×80 mm
Вид на врска: без завртка
Материјал за монтирање: пластика (поликарбонат)
Боја: црна / сребрена

Back to Top