200 ден

Sku: 15.72.004

Инсталација: Инсталација во ѕид во монтажна кутија O60 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 86×80 mm
Вид на врска: без завртка
Материјал за монтирање: пластика (поликарбонат)
Боја: црна / сребрена
Известување / опис: Наменет е за струјни кола каде што е потребно за вклучување и исклучување на една група потрошувачи (прекинува само фазниот проводник).

Back to Top