269 ден

Sku: 15.72.004-2

Инсталација: Инсталација во wallид во монтажна кутија O78 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 96×80 mm
Вид на врска: завртка
Заземјување: Со контакт за заземјување
Материјал за подмонтирање: керамика
Боја: црна / сребрена

Back to Top