180 ден

Sku: 15.72.004-1

Инсталација: Инсталација во ѕид во монтажна кутија O60 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 86×80 mm
Вид на врска: завртка
Заземјување: Со контакт за заземјување
Материјал за подмонтирање: пластика (поликарбонат)
Заштита: Заштита од допирање
Боја: црна / сребрена

Back to Top