130 ден

Sku: 15.01.058

Инсталација: Инсталација во wallид во монтажна кутија O60 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 80×80 mm
Вид на врска: без завртка
Материјал за подмонтирање: керамика
Боја: бела

Back to Top