5.650 ден

Sku: 500.271.01.1
COMING SOON !!!

Благодарение на класичните линии, серијата за бањи Selnova се вклопува во секоја бања. Ова серија има едноставен и дискретен дизајн, а функционалноста е во прв план. Висококвалитетни производи се синоним за компанијата Geberit, а серијата Selnova се издвојува со својот врвен квалитет и конкурентна цена. Безвременска класика.

Back to Top