From 2.000 ден

Sku: N/A
 
Типка за вградно казанче Delta 51 Алпин Бела Geberit
Типка за вградно казанче Delta 51 Хром Мат Geberit
Типка за вградно казанче Delta 51 Хром Сјај Geberit
Типка за вградно казанче Delta 51 Geberit
Clear selection

→ Технологија на измивање:
двоколичинска
→ Надворешни димензии: 246 x 164 мм

 

 

Серија

Производител

Back to Top