From 3.580 ден

Sku: N/A
 
Типка за вградно казанче Sigma 30 Бела Златна Geberit
Типка за вградно казанче Sigma Бела Мат Geberit
Типка за вградно казанче Sigma 30 Бела сјај Geberit
Типка за вградно казанче Sigma 30 Црна Хром Geberit
Типка за вградно казанче Sigma 30 Црна Хром Geberit
Clear selection

→ Технологија на измивање: двоколичинска
→ Надворешни димензии: 246 x 164 мм

Серија

Производител

Back to Top