From 14.740 ден

Sku: N/A
 
Типка за вградно казанче Sigma 40 Geberit
Типка за вградно казанче Sigma 40 Geberit
Clear selection

→ Технологија на измивање: двоколичинска
→ Одговара само со вградно казанче за вода Duofix, Sigma (UP320) – 111.358.00.5
→ Mатеријал: стакло / четкан алуминиум

Серија

Производител

Back to Top