From 8.770 ден

Sku: N/A
 
Типка за вградно казанче Sigma 50 Бела Geberit
Типка за вградно казанче Sigma Хром 50 Geberit
Типка за вградно казанче Sigma 50 Geberit
Clear selection

→ Технологија на измивање: двоколичинска
→ Надворешни димензии: 246 x 164 мм

Серија

Производител

Back to Top