10.170 ден

Sku: 32211001
  • Метална рачка
  • Прилагодлив ограничувач на проток на вода
  • Автоматски прекинувач
  • (Опционално) регулатор на температура 46 308
  • Мин. препорачан притисок 1,0 бар
Производител

Back to Top