Димензија: по мерка

Рамка: алуминиум

Дебелина на стакло: 8 mm

Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат

Рачки: хром

Механизам: инокс

Контактирајте ги нашите претставници за продажба.
➧075/ 318 469 ➧076/ 355 994 ➧031/ 418 343

Back to Top