22.400 ден

Sku: MKA165-S

Специјален аератор за заштеда на вода (проток на пена, прекинувач на вар, проток: 14lt / мин).
Специјален кертриџ со прилагодување на температурата и протокот.
Рачен туш и излив заедно.
Компатибилен со вградени глави за туширање.
Должина на излез 149 mm.
3-насочен керамички рутер
Дизајн што може да се состави одеднаш.
Механички дизајн за толерирање на грешки при инсталирање до 20 mm.
Со пластична заштитна обвивка.
Со ниво на дух за да се спречи навалена монтажа.
Идеален работен притисок 3-4 Бар
Се препорачува да се користи филтер на влезот на станот за да се спречи можна контаминација на инсталацијата од оштетување на светилката.

Серија

Производител

Back to Top