8.360 ден

Sku: 111.153.00.1

Елементот е составен од:

 • монтажна челична рамка со заштитен намаз со сина Geberit боја
 • Geberit вградно казанче за вода Delta(UP100) со 2k техника 3/6 л изолирано од кондензација
 • Ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20 cm
 • 2 аголници за зацврстување во ѕид
 • 2 шрафа со навртки М12 кои ја држат конзолната школка (на растојание 18 или 23 cm)
 • универзален приклучок за вода 1/2’’ VN, со вграден аголен вентил
 • градежна заштита на ревизиониот отвор од стиропор
 • 2 шрафа за растојание кои ја носат градежната заштита но и копчето
 • зацврстување на одводното колено
 • РЕ ѕидно одводно колено Ф90/90 мм
 • РЕ преоден дел Ф90/110 мм
 • гарнитура на манжетни Ф90 мм
Производител

Back to Top