11.120 ден

Sku: 111.154.11.1

За универзално вградување: со заѕидување или
со суво-монтажна конструкција со поставување
на гипс-картонски плочи (18 или 2 x 12,5 мм).
• вградено казанче за вода Delta (UP100)
со 2k техника 3/6 л


Елемент е составен од:
• монтажна челична рамка со заштитен намаз со
сина Geberit боја
• Geberit вградено казанче за вода Delta (UP100),
изолирано од кондензација
• Delta20 тастер (алпин бела)
• сет за предѕидна монтажа
• ногарки кои се нагодуваат во висина 0-20 см
• 2 шрафа со навртки M12 за монтажа на
конзолната школка (оддалеченост 18 или 23 см)
• универзален приклучок за вода 1/2″ VN, со
вграден аголен вентил
• градежна заштита на ревизиониот отвор од
стиропор де б.6 см
• 2 шрафа за растојание кои ја носат градежната
заштита но и копчето
• зацврстување на одводното колено
• PE ѕидно одводно колено Ø 90/90 мм
• PE преоден дел Ø 90/110 мм
• гарнитура на манжетни Ø 90 мм

Производител

Back to Top